Echipa care sparge normele

Lucram impreuna pentru a duce la capat cele mai ambitioase proiecte de pe piata. Suntem buni.

Tehnologie de ultima ora

Avem la dispozitie si investim constant in cele mai noi tehnologii. Asa facem fata celor mai tari proiecte.

Servicii B2B ireprosabile

Nici un proiect nu este prea mare, nici un detaliu nu este prea mic. Servicii pentru companii indraznete.

De 16 ani ridicam stacheta

Servicii si produse care impresioneaza prin atentia la detalii. Si continuam.

Mereu aici, constant pefectionisti

De noi dai usor. Alege cum doresti sa ne contactezi sau viziteaza-ne aici.

Echipa care sparge normele

Lucram impreuna pentru a duce la capat cele mai ambitioase proiecte de pe piata.

Suntem o echipa tanara, ce se bazeaza pe comunicare, dorinta de a evolua si profesionalism pentru a raspunde clientilor cu solutia perfecta in materie de produse personalizate calitativ si rapid.

Lucrand cu cele mai noi tehnologii in materie de print si intr-o maniera foarte organizata putem veni in cel mai scurt timp cu solutia perfecta, indiferent de nevoile clientilor nostri.

Snow Snow Snow Snow

Tehnologie de ultima ora

Avem la dispozitie si investim constant in cele mai noi tehnologii. Astfel avem increderea sa preluam cele mai complexe si voluminoase proiecte, si sa le livram rapid! Ne-am facut un obiectiv din a furniza cele mai bune produse clientilor nostri, personalizate perfect, pana la ultimul pixel.

Servicii B2B ireprosabile

Nici un proiect nu este prea mare, nici un detaliu nu este prea mic.
Cunoastem mediul de afaceri romanesc si venim in intampinarea companiilor cu servicii si preturi gandite pentru fiecare etapa din dezvoltarea unei companii. De la mic la mare, putem ajuta orice antreprenor cu o oferta ce se incadreaza in bugetul sau.

De 16 ani ridicam stacheta

Avand o vechime si o stabilitate pe piata din Romania, am evoluat constant reusind sa livram clientilor nostri servicii si produse care impresioneaza prin atentia la detalii.

Mereu aici, constant perfectionisti

De noi dai usor. Alege cum doresti sa ne contactezi folosind pagina de contact. Iar daca vrei o oferta personalizata, foloseste formularul de pe pagina de produs sau pagina dedicata de cereri oferta. Asteptam cu interes proiectul tau!

X

DETALII TEHNICE

Printa.ro si site-ul www.printa.ro este al companiei DIRECT TARGET SRL si reprezinta solutia noastra online pentru companiile care necesita un standard ridicat al calitatii dar si un volum ridicat de materiale personalizate pentru diverse scopuri.

De 16 ani suntem prezenti pe piata din Romania si investim constant in calitatea serviciilor noastre pentru a le putea mentine la un nivel cat mai ridicat. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, dorim sa va economisim timpul si venim in ajutorul vostru cu o gama larga de proiecte, atat proiectele personalizate predefinite, cat si proiecte personalizate in functie de nevoile si specificatiile date.

 

Datele companiei

  • Nume: Direct Target S.R.L.
  • CUI: RO15270916
  • Nr. Reg. Com: J31/131/2003
  • IBAN: RO26BACX0000001787941000
  • Adresa: Romania, Zalau, Bd. Mihai Viteazul 14
  • Telefon: +4 0768 10 20 30